Proses mengambil gambar ( smartcard ) pelajar

Proses mengambil gambar ( smardcard ) pelajar telah dilaksanakan pada 5hb April 2014 , Proses bermula pada jam 9 pagi sehinggalah ke jam 4 petang . Mengikut pangkalan data yang diterima seramai 1100 pelajar UiTM Puncak Perdana sepatutnya terlibat dalam proses tersebut , tetapi apabila kaunter telah di tutup pada jam 4 petang hanya 383 org pelajar sahaja yang hadir , tahniah kepada pelajar yang dapat menghadirkan diri pada waktu tersebut ,
Antara pelajar yang sedang menunggu giliran utk mengambil gambar bagi proses smartcard , nampak ceria mungkin sebab air dah kembali ada di kolej.
 Abang Fuad nampaknya sedang sibuk 'keyin' no pelajar utk proses mengalmbil gambar

Sibuk gak si Rozi nie melayan pelajar-pelajar yang hadir ,  sampai berkerut dahi tu..hehehe

 1...2.....3...senyummmm...

Antara para pelajar yang masih menunggu giliran utk di ambil gambar , amat sedikit kehadiran para pelajar lelaki jika dibandingkan dengan pelajar wanita.

Dah nampak kosong kaunter proses smartcard pelajar , sambutan kurang menggalakkan , hanya 30% sahaja pelajar yang hadir pada hari tersebut. Apa apa pun ucapan terima kasih pada staf Infotech Shah Alam , Jawatankuasa Perwakilan Kolej KPP kerana banyak membantu , yang penting makanan nya amat sedap sekali ( nie Rozi yang kata hehe )

JUMPA LAGI SEMESTER DEPAN !!

No comments:

Post a Comment

HP Bowling Tournament 2017

Tahun ni banyak la pulak jemputan Bowling Tournament. Jemputan kali ni pula datang dari pihak HP. Acara ini dilaksanakan bagi merapatkan ...