HP Bowling Tournament 2017


Tahun ni banyak la pulak jemputan Bowling Tournament. Jemputan kali ni pula datang dari pihak HP. Acara ini dilaksanakan bagi merapatkan tali silaturahim diantara pihak HP dan juga pelanggan-pelanggan HP. Acara ini dikhususkan hanya untuk staf ICT jabatan kerajaan sahaja. Mereka menjemput setiap jabatan menghantar 1 pasukan lelaki dan juga 1 pasukan wanita.

Kami di UiTM Selangor hanya mampu menghantar 1 pasukan lelaki sahaja kerana staf ICT wanita kami tidak mahu bertanding , mungkin segan rasanya. Saya pun dah lama juga tidak bermain bowling ni takut nanti keluar pulak skill balingan ala longkang pulak...aduss.Tapi disebabkan semua kos ditanggung oleh pihak HP dan ada juga cabutan bertuah berupa Laptop dan Printer , saya pun join jer la. Mana tahu ada rezeki, boleh membawa pulang sebiji Laptop walaupun balingan asyik ke longkang jer masa tu hehehe.

Ok kita jumpa di sana !! .2 comments:

  1. fuyoo,berwajah baru blog en mazli, semoga dengan wajah baru, en mazli rajin berblog

    ReplyDelete
  2. saaj jer test template baru

    ReplyDelete

HP Bowling Tournament 2017

Tahun ni banyak la pulak jemputan Bowling Tournament. Jemputan kali ni pula datang dari pihak HP. Acara ini dilaksanakan bagi merapatkan ...